SportBSO

 

SportBSO De Jonge Wereld is gevestigd in “Station Rodenburg” aan Rodenburg 1B te Leek. De Jonge wereld begeleidt en stimuleert de ontwikkeling van de unieke capaciteiten van uw kind tot een zelfstandig en sociaal individu in onze maatschappij met behulp van sport en spel. De locatie bestaat uit drie stamgroepen. De Jonge Wereld werkt met een vast structuur en vaste pedagogisch medewerkers. We maken gebruik van de Oldenoert zaal en daarnaast natuurlijk onze eigen locatie, met grote theaterzaal.

Diverse sporten en spellen

Op de Buitenschoolse opvang van De Jonge Wereld werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers die ondersteund worden door stagiaires. Alle activiteiten worden begeleid door minimaal één (sport)pedagogisch medewerker. De kinderen krijgen de mogelijkheid om te ontdekken waar hun talenten liggen door een ruim aanbod van verschillende sportdisciplines. Iedere dag kunnen ze kiezen voor een georganiseerde sport- (en spel-) activiteit. De klassieke sporten zoals voetbal en  basketbal worden aangeboden, maar ook gaan de kinderen wel eens paardrijden, zwemmen, mountainbiken dit in samenwerking met externe partijen. Tevens is er aandacht voor creativiteit, kunst en cultuur en kan er buiten gebruik worden gemaakt van de skatebaan en kabelbaan, zelfs in de toekomst van de pannakooi. Kinderen kunnen onder de deskundige begeleiding van gediplomeerde pedagogische medewerkers deelnemen aan een activiteit, ontspannen of met anderen spelen en sporten.

SportBSO voldoet aan wettelijke eisen

De SportBSO voldoet aan de eisen die door de overheid zijn gesteld. Deze eisen hebben betrekking op groepsgrootte, kwalificatie van het personeel, veiligheid en hygiëne. Opvang wordt aangeboden na schooltijd en in vakantieperiodes. Heeft u opvang nodig op vóór  schooltijd of op een vrije dag? Dan wordt uw kind opgevangen op de Buitenschoolse opvang aan de Waezenburglaan.

Bereken uw kosten voor SportBSO: rekentool