Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang De Jonge Wereld is gevestigd op de tweede etage in het gebouw aan de Waezenburglaan. De Jonge wereld begeleidt en stimuleert de ontwikkeling van de unieke capaciteiten van uw kind tot een zelfstandig en sociaal individu in onze maatschappij. De locatie bestaat uit twee stamgroepen. De Jonge Wereld werkt met een vast structuur en vaste pedagogisch medewerkers.

Activiteiten, sporten en/of ontspannen op de BSO

Op de Buitenschoolse opvang van De Jonge Wereld werken gediplomeerde pedagogische medewerekrs die ondersteund worden door stagiaires. Alle activiteiten worden begeleid door minimaal één pedagogisch medewerker. Een belangrijk aspect is dat er voor de verschillende leeftijden voor elk wat wils is. De kinderen bepalen dan ook mede de activiteiten die gedaan zullen worden. De thema´s die herhaaldelijk terugkomen zijn: techniek, koken en bakken, sport en spel, theater en muziek.
Kinderen kunnen onder de deskundige begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewekers deelnemen aan een activiteit, ontspannen of met anderen spelen en sporten.

Voorschoolse opvang

De Jonge Wereld biedt ook voorschoolse opvang aan. De kinderen zijn vanaf 7.00 welkom. Om half 8 gaan we met de kinderen die nog een broodje moeten eten, uitgebreid aan tafel. De kinderen die thuis al hebben gegeten mogen rustig gaan spelen. Om 8 uur verzamelen we alle kinderen en brengen ze naar school.

 

BSO voldoet aan wettelijke eisen

De Buitenschoolse opvang voldoet aan de eisen die door de overheid zijn gesteld. Deze eisen hebben betrekking op groepsgrootte, kwalificatie van het personeel, veiligheid en hygiëne. Opvang wordt aangeboden voor en na schooltijd, op vrije middagen en in vakantieperiodes.

Bereken uw kosten voor BSO: rekentool